středa 14. července 2010

New striped shirt

Dnes Vám chci ukázat první dva úlovky ze sobotních nákupů. Veselé růžové brýlky a proužkovaný topík. Proužky a vůbec námořnický styl celkově, je pro mě toto léto number one. Chtěla jsem si k tomuto outfitu původně koupit úžasnou červenou námořnickou kabelku. Miliho pohled mě ale od nákupu odradil :) No je fakt, že byla trošku infantilní, ale pro námořnické outfity by byla parádní :)
Nechtěla jsem outfit přeplácávat doplňkama, protože tričko je samo o sobě dosti výrazné. Jediné co jsem si neodpustila jsou námořnické hodinky z Marie Claire, protože barevně krásně ladí s žabkama.

Jinak u nás ve městě právě probíhá Slovácké beachové léto, takže trávím spoustu času na náměstí, kde je spousta sportovních i kulturních akcí. Včera jsem fandila (dlouhých 5 hodin !! )našemu týmu v petanque - skončili druzí z 12, což jsem vůbec nečekala, jelikož to nejsou žádní profíci :) Hodně mě mrzí, že jsem s sebou neměla foťák. Zároveň tam totiž probíhala přehlídka indických krojů. Nejsem vyznavačka Indie, ale řeknu vám ty Indky se mají - tolik šperků a ty nádherné zdobené šaty radost pohledět!

Mějte se krásně a užívejte slunečného počasí! 

.

14 komentářů:

  1. Když se člověk kouká na svět přes tyhle brýle, nemá pořád chuť na něco sladkýho a ovocnýho a šťavnatýho? :-) Bych to tak asi měla.

    OdpovědětVymazat
  2. beryl: tak na to já růžové brýlky nepotřebuju - já mám totiž na sladké ovocné věci chuť neustále :)

    OdpovědětVymazat
  3. Brýle i top jsou nádherné, a se vším skvělé ladí :)
    S přítelem Ti to moc sluší ;)

    OdpovědětVymazat
  4. ahoj to tricko je super super super ;)

    OdpovědětVymazat
  5. máš pravdu.. ty hodinky se žabkama se skvěle hodí! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ladíš. ;-) Tričko je fajn a hodinky mám taky. :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Na těch fotkách jsi krásně štíhlá (myslím to naprosto vážně!!!). Mám doma jednu slaměnou námořnickou kabelku, kterou už nenosím. Je z NafNaf. Nafotím ji a dám ji na svůj blog. Když se Ti bude líbit, tak Ti ji za nějakou směšnou částku pošlu:)
    A moc Ti to sluší:)))

    OdpovědětVymazat
  8. passion baby: děkujii ty máš pro mě vždycky schovaný nějaký milý komentář :)

    Stana: štíhlá? tak to jsi mě opravdu potěšila s takovou ten outfit budu nosit pořád :) a slaměnou kabelku určitě nafoť .. sháním slaměnou kabelku už nevím jak dlouho a marně..

    OdpovědětVymazat
  9. Berry Sugarmoon, Teres: děkujii

    Terez: děkuji.. hodinky jsou parádní že? Já jsem maniak na dárky z časopisů :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ty hodinky s temi zabkami opravdu ladi krasne. :-) Take jsem si je poridila spolecne s Marie Claire, ale v jinak barevnych odstinech.

    OdpovědětVymazat
  11. pěkná kabelka, :)) a ty hodiny s žabkama vážně spolu ladí ;)

    OdpovědětVymazat

Related Posts with Thumbnails
 

Website Visitor Counter
Online Deals Site

Follow my blog with bloglovin