úterý 3. srpna 2010

Home sweet home

Z překrásných 14 dní strávených v ráji zpátky do reality :) Ale ne.. ikdyž bych tam vydržela klidně celé dva měsíce prázdnin, doma je prostě doma. Přikládám jen pár foteček mých Chorvatských outfitů. 

1) žádná velká outfitovka. Ten den jsme strávili více méně pořád na pláži, takže jsem oblečení neřešila. Za kabelku se omlouvám, bude na x fotkách, ale dvě kabelky byly max a tato plnila jak funkci batůžku do hor,tak i plážové tašky... ale ani mi to nevadilo, protože v létě mám tyto veselé barevné letní tašky ráda


2) Jak už jsem říkala v létě ulítávám na námořnickém stylu a tak při výletu na maják byl tento outfit rozhodně tím pravým ořechovým. Jinak opravdu nenosím botasky k sukýnce, ale šlo se po ostrých skaliskách a bez nich bych to rozhodně neušla. Žabky jsem nazula ihned jak jsem dorazila :)



3) Tyto šaty mi už asi rok ležely ve skříni a nenosila jsem je. Nechápu proč. V Chorvatsku jsem  je vytáhla poprvé a zamilovala si je. No a teď bych je nosila nejraději pořád :)




 4) Studený, zatažený den byl jak stvořený na návštěvu překrásného městečka Trogir. Šátek na kabelce jsem později sundala a přehodila přes ramena. Nelekejte se té spousty doplňků, ale ten den jsem měla přesně na takové oblečení náladu - hodně výrazných doplňků, abych rozzářila jinak šedivý den



5) Městečko Pag a můj černý jumpsuit 


6) Výlet do Splitu se neobešel bez mých nejmilejších šatiček, které jsem si pořídila toto léto a okamžitě se staly miláčkem mého šatníku. Škoda, že právě fotky těchto šatiček se fotily pouze na kameru, jelikož mi vypověděla baterka ve foťáku asi po deseti minutách a kvalita fotek je opravdu mizerná.


aspoň pár kvalitnějších foteček šatů před odchodem na nejlepší party v mém životě v klubu papaya
Musela jsem mít na očích slunečních brýle, protože mi hned pár dnů po příjezdu vyrašily na oku 3 vlčí zrna a měla jsem oko jako balón - tak aby se mě tam nepolekali :) 



7) Procházka kolem nejstarších olivovníků. Až na cikády, které na mě neustále dělaly atentátové nálety nádhera :)
 8) Poslední není zrovna velká outfitovka. Původně jsme namířeno na jednu z nejkrásnějších pláží Ručica. Pak jsme ale uviděli to úžasné pohoří Metajnu, která pláž objímá z obou stran a nedalo nám a museli jsme to tam jít prozkoumat. Vybavená jsem zrovna nebyla, takže původní slaměné žabky vystřídaly šíleně nepohodlné leč jistější boty do vody, ale odměnou byl kouzelný pohled.

8 komentářů:

  1. Moc Ti to sluší a je bezva, že sis to tak užila ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Krasne fotky juuuj ako ti to zavidim (ale len v dobrom :) ) ja by som tiez rada niekam isla

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné fotky!:)Já jsem letos kvůli nemoci nikam nejela...:(

    OdpovědětVymazat
  4. Máš krásný úsměv a na každé fotce je vidět, jak sis dovolenou užila! Ty Tvé bílé šatičky pro mě absolutně vítězí:) Námořnický styl Ti sedí! Jo a tu slibovanou slaměnou kabelku najdeš na http://stanabloque.blogspot.com/2010/07/nesmrtelne-immortal.html#comments

    OdpovědětVymazat
  5. krásné fotky,taky bych s ek moři hned vrátila:)

    OdpovědětVymazat
  6. Moc se mi libi ty multibarevne saty, navic ti opravdu slusi.

    Kdyz jsem si projizdela tyhle fotky, tak jsem si rikala, jestli vubec jsem Ceska, kdyz jsem v Chorvatsku doted nebyla a preci "vsichni" Cesi jezdi na dovolenou do Chorvatska...musim to napravit:D

    OdpovědětVymazat
  7. Musím souhlasit s kolegyní o něco víš, ten námořnický styl ti tak moc sluší! a hned mě uchvátily zelené a bílé šaty. Podle fotek nádherná dovolená :)

    OdpovědětVymazat

Related Posts with Thumbnails
 

Website Visitor Counter
Online Deals Site

Follow my blog with bloglovin