sobota 27. listopadu 2010

Simply pink

Začínám se těšit na vánoční atmosféru, která brzy vypukne naplno. Opět, jako každý rok, nestíhám vyrobit adventní věnec tak, aby byl hotový už na první adventní neděli. Přesto, že se u jeho výroby budu zase vztekat, že mi to nedrží tak jak má, a že výsledek se zdaleka nepodobá předloze odkoukané z květinářství, se na jeho výrobu strašně těším a ve finále nám bude zdobit stůl, dokud nebude opravdu zralý na vyhození :).

Přistihla jsem se, že poslední dobou ze skříně vytahuji věci pouze v tmavých smutných barvách. Proto jsem se rozhodla dnešní look nějak rozsvítit. Když mi ze skříně vypadl dosud nepoužívaný šál z Elle, nápad byl na světě. Pak stačilo nalakovat nehty křiklavě růžovým lakem, na rty nanést stejně křiklavou rtěnku a celé to doplnit růžovými ponožkami :)

Krásný advent všem !




11 komentářů:

  1. strašne pekne to vypálilo s tou ružovou :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ty botky se sladěnýma ponožkama vypadají zajímavě. Není na ně ale už zima?

    OdpovědětVymazat
  3. Moc pěkné!Není to náhodu šátek z Elle?
    http://dasdushablog.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. pěkné, jak jsi oblečené v černém a září ta růžová tam. :) a děkuju za komentář. :) se stránkama jsem teprve včera začala takže jsem ráda za všechny co se na něj podívaj a ještě větší radost mám když mi dají koemntář! Udělala jsi mi radost. Děkuju moc! :) Copy pleť a pak to půjde samo. Když jsem byla malá, nosila jsem každý den copánky/ copánek a vždycky mi mamka upletla třeba i nějaký jiný způsob a tak. Nosila jsem to ráda. Dnes už to ani nenosím ale líbí se mi to! chtěla bych mít delší vlasy abych mohla mít jeden pořádnej cop na jedné straně.. líbí se mi to strašně prostě :)

    OdpovědětVymazat

Related Posts with Thumbnails
 

Website Visitor Counter
Online Deals Site

Follow my blog with bloglovin