středa 2. června 2010

A jsem tu taky :)

To že existují nějaké blogy s módou jsem zjistila teprve velmi nedávno (nj stydím se to vůbec psát:) ), přesto aniž bych věděla, že něco jako fashion blogy jsou tak velmi rozšířené a oblíbené, jsem si často pohrávala s myšlenkou založit si něco podobného, spíše pro mé vlastní účely. Místo hodinového stání u skříně a vymýšlení co si dnes vezmu na sebe bych otevřela složku s nejpovedenějšími outfity, které když si nenafotím zapomínám a bylo by vybráno - to by ocenil zejména můj přítel, když se k němu balím na víkend :)

Rozhodně se neřadím mezi světoborné znalkyně módy. V návrhářích se moc nevyznám, módní časopisy si koupím jen když jsem marod, nebo jedu na dovču.
Móda a nákupy jsou mým velkým koníčkem. Ráda vymýšlím nové a nové kombinace jednotlivých kousků mého šatníku, který je mimochodem asi nafukovací, protože jinak si nedovedu vysvětlit, jak se do něj stále vejdou nové věci, když už mi přijde narvaný k prasknutí.:)
Nemám žádný vyhraněný styl. Někdy chci být za slečnu, to pak jsou podpatky mým nejmilejším společníkem, ale i sportovní móda (ala teplaky s mikčou), má u mě své oblíbené místo, hlavně při procházkách s přítelem.

Přála bych si, aby můj blog mohl sloužit jako inspirace pro některé z vás, protože věřím, že outfity, které tu uvidíte si budete moc vykouzlit i ze svého šatníku :) Tak se mějte zatím hezky a doufám,že sem aspoň občas zavítáte.

Pa
Katchuska

1 komentář:

  1. Já jsem na blogspotu pomalu třetím rokem a o fashion blozích jsem se taky dozvěděla před pár měsíci :D navíc můj blog je spíš něco jako můj otevřený deníček, i když se poslední dobou taky snažím sem tam něco tam o módě šoupnout :) ale najde se tam prostě všechno :D moje zpovědnice ;)

    OdpovědětVymazat

Related Posts with Thumbnails
 

Website Visitor Counter
Online Deals Site

Follow my blog with bloglovin