neděle 13. června 2010

Let´s go to ZOO

Víkend v palu jak by řekl můj přítel :) který je mimochodem pěkně naštvaný, protože mu po včerejší bouřce nefunguje kabelovka a tudíž nemůže sledovat přímé přenosy z Mistrovství světa ve fotbale.  No.. že by mě to vadilo se říct nedá :) V sobotu jsme si udělali výlet do Zoo Lešná. Podle mě je to nejhezčí zoo u nás. Jezdíme tam každý rok touto dobou a každý rok mají nějakou novinku. Letos to byla průchozí voliéra se supy. Byla ve mě malá dušička, když nám jedna z těch obrovských potvor proletěla asi metr nad hlavou a sedla si kousínek od nás na zábradlí a sledovala nás (pro mě) dost nepříjemným pohledem. Pro Miliho asi ne, když mě nadšeně popoháněl ať si jdu k němu stoupnout, že to bude parádní fotka. No ani za milion :)
Musím říct, že první moment jsme měli hrůzu v očích, ale sup byl asi exhibionista a chtěl aby jsme ho viděli v plné parádě :) Až na to vedro byl zbytek Zoo už jen samým příjemným zážitkem.

Jinak ještě než jsme vyrazili, jsem musela oběhnout obchůdky v okolí, protože nemám ani jedny pohodlné botky. Výsledkem mého nákupu byly béžové sandály na nízké platformě. Sice žádná veliká móda, ale když jsem do nich nazula mé dorasované nohy z balerínek a měla jsem pocit, že jsem si nohy právě strčila do té nejměkkčí  peřiny už jsem neměla chuť je vytáhnout a musely být moje :)

Vím, že bílá kabelka k výslednému outfitu nebyla zrovna to pravé ořechové. Omlouvá mě ale to, že jsem byla u přítele a tato kabelka byla jediná, kterou jsem u něj měla měla. Už tak na mě vrhá nechápavé pohledy, když k němu na víkend dorazím se třemi páry bot :)

A co vy a zoo? Chodíte rádi? Na které zvířata se těšíte nejvíc? Já osobně zbožňuji voliéry s papoušky a tučňáky - od nich je skoro nemožné mě odtrhnout :)

Hezký zbytek víkendu
Katchuska



















3 komentáře:

Related Posts with Thumbnails
 

Website Visitor Counter
Online Deals Site

Follow my blog with bloglovin